Héttorony irodalmi magazin
HírekÍrásokGyereksarok Torony KommentekNaplókMédiatárKeresőTagjainkSúgó
Öröm és fájdalom,minden a válladon...Mondanám,hogyne mondanám,ha meghallgatnál,ha hallgatsz rám.Öröm és fájdalom,minden a válladon...Terheden könnyítenék,ha tehetném...Csak reménykedem,hogy erőt ad a szerelemés hited,és a hitem, leginkább a hitem,a mindent ölelőszeretet.Öröm és fájdalom,minden a válladon...Mennyei Atyánk,tekints le ránk...!Könnyíts a terhein,mosolyogni lássam,és öröme legyen megint.
Ha már így "megújult" a Torony szoftverileg, akkor tárhelyileg is ráférne egy kis ráncfelvarrás.Indítványozom, indítsunk gyűjtést, hogy pl. a hozzászólások ne legyenek ennyire lekorlátozva, ne menjenek feledésbe, és a Napló is láthatóvá váljon újra!Bolond ötlet ez, Gurukám, György?!Sziasztok!
Idézet ifj. Boér Péter facebookos bejegyzéséből:„Idősebb Boér Péter Pál, drága férj, édesapa és nagyapa csendes és békés körülmények között elhunyt. Temetése szerdán, 2019 április 17.-én 15 órakor kezdődik Nagyváradon, a Rulikowszki temető (Városi temető) Steinberger kápolnájából.”
Kedves barátaink! Édesapám Boér Péter Pál ma 13:15 körül csendes körülmények között elhunyt. A temetés részleteiről rövidesen éretsítünk mindenkit. Facebookról.
A Jedikala minden tornyába Boldog Húsvéti ünnepet kívánok. Sok szeretettel Attila
"Egy régi húsvét fényénél borongottS vigasztalódott sok tűnt nemzedék,Én dalt jövendő húsvétjára zsongok,És neki szánok lombot és zenét.E zene túlzeng majd minden harangot,S betölt e Húsvét majd minden reményt.Addig zöld ágban és piros virágbanHirdesd világ, hogy új föltámadás van!"- Juhász Gyula -